Couveuse nazorg

En toen mocht je naar huis met je kindje

Thuiskomen met jullie kindje na een ziekenhuisopname, omdat jullie kindje in de couveuse heeft gelegen, is altijd spannend. Jullie zijn in het ziekenhuis bekend geraakt met het zorgen voor jullie kindje en dit hoeft dan thuis ook geen probleem te zijn. Thuis gaan jullie je kindje echt leren kennen en hierbij kunnen onzekerheden ontstaan, vooral omdat thuis de volledige verantwoording op jullie aankomt. Jullie kindje heeft al een hele ontwikkeling ondergaan en het gaat zich nu verder ontwikkelen en daar gaan jullie in meebewegen, net als dat jullie kindje zich mee gaat bewegen in jullie dagelijkse ritme. De grootste uitdaging bij thuiskomst is het leren lezen van jullie kindje. 

Het ontspannen en genieten komt op het moment dat jullie gaan aanvoelen wat je kindje nodig heeft, maar dit heeft tijd nodig.

Ontdekken

 

Eindelijk naar huis, wat een mooi moment. Na een periode in het ziekenhuis, die spannend was, is het nu tijd om jullie ritme te ontdekken. Dit neemt de nodige onzekerheden met zich mee.

Ik sta voor jullie klaar en help jullie binnen korte tijd zelfvertrouwen te krijgen in de zorg rondom jullie kindje. Jullie gevoel volgen staat in deze begeleiding voorop. 

Ervaring

 

Met 3 kinderen en 19 jaar ervaring op een algemene kinderafdeling kan ik jullie begeleiden in jullie eigen omgeving. Deze kennis wil ik graag met jullie delen en jullie een stuk zelfvertrouwen meegeven in het zorgen voor jullie kindje

Begeleiding

 

Bij thuiskomst kunnen jullie contact opnemen. 

We maken een afspraak over wanneer ik langs kan komen. Dit kan zijn op het moment dat je kindje voeding moet gaan krijgen, een slaapmoment, een verschoningsmoment - kortom- ik kijk en denk met jullie mee om jullie een stuk zelfvertrouwen terug te geven in zorg rondom jullie kindje.


Tarieven

Couveuse nazorg

 

  • afgestemd op jullie vragen
  • tarieven in overleg. Per gezin wordt er bekeken welke zorg nodig is.