RECENSIES

Reacties

Larissa
2 maanden geleden

Ik heb onlangs een draagconsult gehad van Wike. Dit was érg leerzaam. Ook was er ruimte om al mijn vragen te stellen als nieuwe moeder. Wike gaf goede adviezen en nam hier de tijd voor. Ook de mogelijkheid om na het consult mijn vragen via whatsapp aan Wike te stellen vind ik erg fijn. Topper!

Roos
2 maanden geleden

Fijne babymassage gehad voor mijn dochtertje. Het hielp haar voor de buikkrampjes maar ook werd ze er rustig van! Ik doe het nu nog met regelmaat. Zeker een aanrader! :)

Marloes
2 maanden geleden

In de bijna twee maanden dat onze tweeling in het ziekenhuis lag, heeft Wike met enige regelmaat voor de kinderen gezorgd. De stap om haar te vragen voor een cursus babymassage was dan ook klein, maar heel waardevol.

In drie cursusuren leerde ze hoe ik mijn tweeling tot rust kon brengen. De cursus zelf bracht ook rust. Wike neemt alle tijd voor je en de behoeften van het kind (slapen?, Wat drinken? Even een knuffel?) staan voorop. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is en kan het op eenvoudige en praktische wijze overbrengen. Bovendien is haar cursus heel praktisch. Met een paar kleine simpele oefeningen kun je een babymassage zo groot of zo klein maken als je zelf wilt!

Reactie plaatsen